8 ajatusta artikkelista “Kiitos Leijonat!

 1. Jep,KIITOS SUOMEN USKOMATON LEIJONA-JOUKKUE!
  Ettei vaan poijaat olisi käynyt lukemassa oppejasi voittamisesta (win-hoc:)
  tai sitten lukeneet niit jostain Christina ystäväiseni:)
  Täytty myöntää, että allekirjoittaneeltakin meinasi välillä loppua uskoa, että nyt se vihdoin ja viimein onnistuu, kyllä kaverit niin paljon jännitysnäytelmiä tarjosi meille koko rahan edestä:)
  Tässä se kuitenkin nähdään, että kun uskoo omaan tekemiseen eikä lähde muuttelemaan stragedioita,niin lopussa kaunis kiitos seisoo!:)

 2. Hei Matti, mukavaa on jakaa voittamisen tunnelmia – kiitos!

  Kyllä! Leijonilla oli hyvä ”oma peli” joka antoi tilaa luovuudelle, taituruudelle ja hienoille ratkaisuille. Hienot kaksi viikkoa ja aivan upea päätös!

 3. Viime vuosina Suomi on ollut se, joka on monesti murtunut, ja johto on vaihtunut tappioksi, mutta osoittaa jotain voittamisesta, kun niinkin monessa pelissä näissä kisoissa noustiin tappioasemista voittoon. Mahtavaa, kiitos Leijonat!

 4. Ihanaa, Leijonat, ihanaa!

  Kiitän sydämeni pohjasta näitä urheita nuoria miehiä, jotka toivat Suomelle kauan odotetun maailmanmestaruuden jääkiekossa.

  Edellisellä kerralla kaksosvauvani olivat 1-vuotiaita, viime yönä he saivat todistaa 17-vuotiaina voittoa itse 😀 Olen niin onnellinen!

 5. jopa minäkin innostuin.
  Kiitos pojat, teki hyvää lähes lamaantuneelle Suomelle

 6. Ensimmäinen Ruotsin peli, jonka näin Pelle Mårtsin alaisuudessa. Joukkue pelasi todella rohkeaa ja näyttävää peliä. Tällaisen vastustajan kaataminen korostaa Leijonien voittoa entisestään!

  Isot pisteet Suomen valmennustiimille, mukaanlukien kapteenisto! Jalosesta tuli ensimmäinen suomalainen päävalmentaja, joka on johtanut Leijonat mestaruuteen!

  Olihan muuten eilen aika hulina Helsingissä..!

 7. Kansainvälisessä huippu-urheilussa voitto ei perustu ihmeisiin, vaan harjoitteluun. Jokainen joukku harjoittelee lähes samoilla menetelmillä, ja jokaisen joukkueen lähtökohdat ovat pelaaja-aineksen kohdalta lähes samat. Huippu-urheilussa ei ole ihmeitä, vain harjoittelua, tilaisuuksiin tarttumista ja onnistumisia.

  Kilpailumenestys on tasaväkisten joukkueiden kohdalta lopulta kiinni pikkuseikoista. Suomen Leijonat olivat tällä kertaa onnekkaampia kuin muut, mutta voitto lasketaan, ei onnekkuus. T’ästäkin huolimatta, jatketaan harjoituksia.

  Ystävällisin terveisin
  Paidaton juoksija oulu
  (karaokessa eräiden Suomen Leijonien kanssa Oulun Torinranna Aitta 22:ssa keväällä 2011)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s