Tulevaisuuden työelämä ja robotisaatio

Robotisaatio muuttaa työelämän

Robotisaation vaikutuksista ei Suomessa puhuta paljoakaan, vaikka maailmalla robotisaatio leviää niin ilmiönä kuin erittäin houkuttelevana uutena markkinana.

Olen BohoBusiness kirjaa kirjoittaessa sekä Eurooppalaisen Robottiviikon Suomen koordinaattorina päässyt tutustumaan mitä kaikkea robotisaatio tarkoittaa ja miten sen vaikuttaa yhteiskuntaan, työelämään ja ihmisiin. Pidän aiheesta puheita esimerkiksi otsikolla ”Ihminen, robotisaatio ja tulevaisuuden työelämä”. Puheissani luon katsauksen robotisaatioon ja sen eri osa-alueisiin sekä erityisesti siihen, miten ihmisten ja yritysten tulisi valmistautua tähän koko maailmaa ja jokaista ihmistä koskettavaan suureen muutokseen. Tarkastelen asiaa myös yhteiskunnallisten muutosten näkökulmasta.

Robotisaatio on mahdollisuus, johon kannattaa tarttua mahdollisimman pikaisesti. Maailmalla mennään jo. Tilaa vaikka minut kertomaan asiasta, lataa esite (PDF) Robovalmennus

Ota yhteyttä myös kiinnostuessasi 25.11 – 1.12. järjestettävästä robottiviikosta.

EU Robotics Week. Ensimmäistä kertaa Suomessa 2013.

EU Robotics Week. Ensimmäistä kertaa Suomessa 2013.

BohoBusiness

Kirja BohoBusiness julkaistiin Talentumin toimesta lokakuun 23. päivä. Kirjaa juhlittiin useaan otteeseen muun muassa syysjuhlassa, julkkareissa ja kirjamessuilla. Lisäksi kirjaan liittyvä BohoBusiness drinkki on saatavana Bar Wall Streetissa.

Kirjoitin kirjan yhdessä tulevaisuuden tutkimuksen asiantuntijan, dosentti Jari Kaivo-ojan kanssa. Pidämme myös esitelmä tilaisuuksia, yhdessä tai erikseen, joissa perehdytämme uuden talouden haasteisiin ja tarjoamme käytännöllisiä ja voittavia ratkaisua menestyä korkeilla kierroksilla käyvässä hybridikilpailussa.

Tutustu seminaariesitteeseemme: (pdf) Bohoseminaari

Pidämme myös boheemin johtamisen työpajoja, joissa sinä ja tiimisi saatte neljän tunnin tehokkaan oppimisen session uuden ajan johtamisesta.

Tilaa meidät paikalle raivaamaan tietä tulevaisuuteen!

#bohobusiness #hybriditalous #boheemit #luovuus #vauraus #ubiikki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s