Tilaa Cristina

”Intohimoni on auttaa ihmisiä oppimaan ja voittamaan. Tiesin jo aikaisessa vaiheessa uraani, että elämäni tarkoitus on tuottaa oppimisen iloa ja riemua. Puhun mielelläni näistä aiheista tavoitteenani innostaa ja kannustaa rohkealle kehittymisen ja valmentautumisen polulle päämääränä ainutlaatuiset saavutukset ja riemulliset voitot. Kokeneena konsulttina autan myös yritystäsi kohtaamaan voittamisen haasteet”. – Cristina Andersson

Haluaisitko, että sinun yrityksessäsi, tiimissäsi tai joukkueessasi opittaisiin voittamisen taitoja? Vai kohtaatko itse joskus tilanteita, jossa voittaminen on erittäin tärkeää? Voittaminen on valmistautumisen taitoa, valmistautumista siten, että kun voittamisen hetki käsillä olet valmis antautumaan tilanteen vaatimaan ”automaattiohjaukseen”, flown tai momentumin vietäväksi. Voittamista voi opetella ja opiskella – ota yhteyttä niin kerron miten!

Pidän puheita, koulutuksia ja valmennuksia tässä blogissa esiintyvistä teemoista – räätälöitynä palvelemaan yrityksesi tai joukkueesi voittavia tavoitteita.

”Cristina Andersson on suosittu valmentaja, puhuja ja esiintyjä. Valmennuksissaan ja luennoissaan hän käsittelee johtamista, oppimista ja valmentamista voittamisnäkökulmasta. Tarkoitus on innostaa ja kannustaa löytämään voittamisen henkeä ja tahtoa työhön ja tarjota välineitä ja osaamista toteuttaa asioita.

Suosittuja aiheita ovat:

 • Voittamisen kulttuuri ja voittava johtaminen
 • Voiko voittamista oppia – voittava valmennus
 • Tehokas ja tuloksellinen oppiminen. Vellovasta oppimisesta tulokselliseen oppimisen iloon.
 • Energiaa mobilisoiva johtaminen ja valmentaminen
 • Oppiva organisaatio ja winhoc – voittavien tilanteiden taktiikka
 • Työn tulevaisuus, robotisaatio ja BohoBusiness – ihmiskunnan voitto koneesta. Cristina on eurooppalaisen robottiviikon koordinaattori Suomessa. Lataa Robovalmennus esite.
 • Charisma Super C(h)amp valmennukset ryhmille, jotka todella haluavat vaikuttaa, voittaa ja  saavuttaa loistavia tuloksia.
 • Työyhteisöille ajankohtainen teema: kateuden voittaminen

Tilaa Cristina puhumaan tai valmentamaan. Sähköposti cristina.andersson@develor.fi puhelin 0400-633190

”Kiitos paljon intensiivisestä luennostasi! Harvoin valmentajamme ovat noin aktiivisia kyselemään ja pohtimaan asioita, ainakaan julkisesti. Valmentajamme olivat innoissaan ja palautetta tuli että aihe oli loistava. Suurimmalle osalle asia tuli aivan uutena eteen. Olisivat voineet kuunnella ja keskustella aiheesta vielä helposti tunnin.

Päivämme sujui loppuun asti mukavasti ja punainen lanka säilyi mielestäni koko tilaisuuden ajan. Seurasimme päivän päätteeksi vielä otteluun valmistautumista ja johtamista käytännössä. Valmentajat olivat sitä mieltä että omaan toimintaan löytyy paljon parannettavaa, toivottavasti se näkyy ja kuuluu jatkossa kentillä.”

Cristina on tunnettu myös siitä, että hän on voittanut itsensä opettelemalla klassisen laulun. Jos haluat tilaisuuteesi jotakin todella ikimuistoista, erityistä ja koskettavaa, niin pyydä ehdotus miten  laulumusiikin avulla yrityksesi voittava riemusanoma saadaan syvällisesti ja kauniilla tavalla tunteiden kautta ihmisten mieliin.”

Katso esitys slidesharessa

Ota yhteyttä

”I’ll help you win”

4 ajatusta artikkelista “Tilaa Cristina

 1. Hei!

  Juolahti mieleeni, että miten sinut voisi ”tilata”, kun luin juttujasi. Kaikkea hyvää ja onnea ja menestystä upealle naiselle.

 2. Hei Pentti,

  Yksinkertaista! Kerro minkälainen tilaisuus on kyseessä ja minkälaisia odotuksia. Sitten vain sähköpostia tai soitto 🙂 mietitään miten voin parhaiten auttaa ja tuoda merkityksellistä arvoa yleisöllesi.

 3. Hei Cristina! Mukavaa, että sinäkin löydyt worpressista – taitaa olla niin päin, että itse olen noviisi ja vasta tutustumisasteella, miten voin blogiani tätä kautta käyttää ja löytää sitä kautta yhtä tärkeitä henkilöitä blogimaailmasta kuten sinut. Pidetään lippu korkealla, Heidi Mantere.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s