Cristina 90 juhlakonsertin ohjelma

Kiitos, että tulet kanssani juhlimaan elämän ja yrittäjyyden taivalta. Niin elon tieni kuin yrittäjyyteni ovat olleet innostavaa matkaa oppimisen huikeassa maisemassa. Juhlassani esitän oman asian laulaen, tavalla, joka on ollut minulle rakas harrastus vuosikymmenten ajan. Oppimisen ja tietämisen versoja tarjoilevat ihanat ystäväni ja kollegani – sekä rakkaat poikani Nicholas ja Tomi. Tervetuloa!

Aika ja paikka: 7.9.2019 Templet juhlasali, Uudenmaankatu 40, sisäpiha.

Ovet aukeavat ja mukava jutustelu uusien ja vanhojen tuttujen kanssa alkaa klo 14.00.

Tilaisuuden juontaa Jaana Villanen ja ohjelmaa rytmittävät hämmästyttävät ”ukkelit”, jotka pistävät puhujat ja laulajan välillä lujille.

OHJELMA

klo 15.00 Juhlan avaus ja kuohuvan kilistely.

Nicholas ja Tomi Andersson taustoittavat juhlan teemoja.

Mikael Pentikäinen: Miksi yrittäjä on tärkeä?

Christina Forsgård: Miksi meidät kaikki pitäisi kasvattaa kuin kuningattaret?

Ilona Lundström: Arvot ja johtaminen.

Cristinan laulut:

Pianisti: Laura Kivikoski

Edvard Grieg: (1843 – 1907) Med en Primula Veris, Med en Vandlilje

Jean Sibelius: (1865 – 1957) Men Min Fågel Märks Dock Icke

Tauko – kahvia ja pullaa 😊

16.45 Yllätysnumero

Cynthia Makris: Could Opera Save Your Life?

Susanne Palmehag:

Cristinan laulut:

Pianisti: Laura Kivikoski

Jean Sibelius (1865 – 1957) Lastu laineilla

Henri Duparc (1848 – 1933) L’invitation A Voyage

Richard Wagner (1813 – 1883) Träume

17.45

Esa Santamala: Robotiikka on osa tämän päivän yleisisivtystä
Nina Nissilä: AiRosta tunteella

Cristinan laulut:

Pianisti: Laura Kivikoski

Samuel Barber (1910 – 1981) Sure On This Shining Night
Antonin Dvorak (1841 – 1904) Rusalkas Song To The Moon

Tilaisuus päättyy viimeistään klo 19.00

Puhujat:

Nicholas ja Tomi Andersson. Rakkaat poikani, jotka ovat hienolla tavalla löytäneet omat polkunsa elämässä ja musiikissa. Olen niin kiitollinen, että he ovat läsnä elämässäni ja auttavat silloin kun apua tarvitsen – kuten nyt tämän tilaisuuden järjestämisessä. Muutama päivä sitten stressaanuin siinä määrin juhlan järjestämiseen, että ilmoitin Nicholakselle, että en sitten tule juhliin. Nico kuitenkin selosti, miten hankala tilanne ratkaistaan ja stressini katosi. Kiitos pojat, että olette ja juuri sellaisia upeita itsejänne kuin olette!

Mikael Pentikäinen on Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja. Tutustuin Mikaeliin aikoinaan jo kävelyreissuilla Munkkiniemessä. Sen jälkeen tiemme ovat kohdanneet muun muassa Sanomatalolla ja somessa. Mikael tekee tärkeää työtä yrittäjien puolesta. On hienoa saada Mikael avaamaan tilaisuuteni, sillä yrittäjyys on minulle enemmän kuin elinkeino, se on myös elämäntapa.

Christina Forsgård on ennen kaikkea rakas ystävä, jonka kanssa jaan monet ajatukset, arvot ja elämänkatsomukset. Christina on myös viestinnän superosaaja. Hänen kanssaan vaihdan ajatuksia niin politiikasta kuin elämän hassutuksistakin – ja saan siinä sivussa tärkeää oppia, miten asioista viestitään, kun ne oikein osataan. Christina on myös yrittäjäkollega. Sparrailemme yrittäjyyden haasteita tuon tuosta samalla kun valloitamme Ingress -pelissä tilaa siniselle joukkueelle.

Ilona Lundström on suuresti ihailemani osaaja. Olen nähnyt Ilonan lavalla puhumassa monta kertaa ja aina yrittänyt imeä itseeni hänen valovoimaisuuttaan ja asioiden ammattitaitoista käsittelyä. Lounaalla Ilonan kanssa huomasin, että meitä yhdistää moni muukin asia – ei vähiten rakkaus taiteeseen. Työ- ja elinkeinoministeriön ylijohtajana Ilonan työllä on suuri merkitys myös meille yrittäjille. Yrittäjyys on myös yhteiskunnan rakentamista, jota tehdään yhteistyössä Ilonan kaltaisten avoimesti ja innovatiivisesti ajattelevien virkamiesten kanssa.

Cynthia Makris on oopperalaulaja ja äänivalmentaja. On Cynthian ansiota, että laulan edelleen. Muutama vuosi sitten olin jo luopumassa rakkaasta harrastuksestani, kun  edistystä ei tuntunut enää tapahtuvan. Sitten muutaman oudon käänteen vuoksi päädyin Cynthian mestarikurssille ja yhtäkkiä ääni soi taas uudella tavalla ja sain intoa jatkaa lauluni parissa. Olen superkiitollinen Cynthialle ja on suuri kunnia saada hänet, maailmantähti, omaan juhlaani puhujaksi.

Susanne Palmehag oli samalla MIT:n keinoäly ja robotiikkakurssilla kanssani. Aloimme kirjeenvaihdon ja myöhemmin tapasimme Tukholmassa. Huomasimme, että meillähän synkkaa ja niin keskustelujemme edetessä päätimme ryhtyä ratkaisemaan yhtä ihmiskunnan piinaavimmista ongelmista, eli yksinäisyyttä. Nyt olemme startup -vaiheessa intoa täynnä!

Esa Santamalan tavattuani huomasin, että en olekaan yksinään robottivisioitteni kanssa. Esa on tehnyt robotiikan parissa työtä minua pidempään ja hän on tehnyt Riihimäestä Suomen robotiikan edistyksellisimmän kaupungin. Esa on myös loistotyyppi, jonka kanssa on hienoa vaihtaa ajatuksia maailman menosta muutenkin. Esa on sivistysjohtaja, mutta enemmän kuin asemansa. Hän on sydämeltään sivistynyt ihminen.

Nina Nissilä on ystävä jo vuosien takaa, tutustuimme työn puitteissa. Olen ihaillut hänen työskentelytapaansa, joka on sekä tehokas että jämäkkä, mutta kuitenkin tavalla, joka ei saa muita ihmisiä tuntemaan itseään pomotetuiksi. Nina on juuri oikealla tavalla nöyrä, mutta ei vaatimaton. Jaamme Ninan kanssa intohimon mereen ja veneilyyn. Itselläni ei tällä hetkellä ole venettä, joten on upeaa saada kuulla Ninan juttuja merestä ja ennen kaikkea katsella hänen upeita kuviaan merellisistä maisemista. Nina on yksi IT-alan huippuosaajista ja Kelan johtajista, voimme varmasti odottaa hienoja uudistuksia siltä suunnalta.

Jaana Villanen juontaa tilaisuuden. Jaana on huikea kirjailija, verkottaja, osaaja, hyväntekijä – sanat eivät riitä kuvaamaan Jaanaa, hän on kertakaikkisen upea. Jaana on arvojen ja merkityksellisyyden puolestapuhuja, hän tekee maailmasta parempaa paikkaa sana sanalta ja teko teolta. Jaana on loistava puhuja ja juontaja – hän kouluttaa muun muassa Miss Suomi kandidaatteja. Ja nyt hän on juhlassani! Voiko olla paremmin!

Halutessasi voit osallistua juhlaani myös taloudellisesti, tuotot ohjaan Naisten Linja ry:lle, joka auttaa ja tukee väkivallan uhreiksi tai sen pelossa olevia naisia. Tärkeää työtä, joka tarvitsee apuamme. Ohjaa vapaaehtoinen ja haluamasi suuruinen osallistumismaksu juhlatilille Nordea FI18 1572 3500 9125 22.

Jos et ole vielä ilmoittautunut, teethän niin linkin kautta https://www.eventbrite.com/e/cristina90-tickets-62079015005

Juhlapaikka on Pelastusarmeijan upea Templet sali. Salivuokran kautta rahaa siirtyy myös työhön lasten syrjäytymisen ehkäisytyön hyväksi.

IMG_3974

Luovuus on usein kahleissa, elämän tarkoitus on vapautua kahleista ja tulla omaksi itseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s