Ääni oppimiselle

Vietän tänä vuonna 90 -vuotisjuhliani. 60 -vuotta elämään ja 30 vuotta yrittäjyyttä, ensi vuonna. Yhtä hyvin voisin viettää 105 -vuotisjuhlia, sillä ensi vuonna tulee täyteen 15 vuotta siitä, kun kirjani ”The Winnning Helix” näki päivän valon ja alkoi matkata maailman turuille. Suomeksi kirja tuli vuonna 2008 Wsoy:n toimesta.

Oppimisen perusajatukset ovat monelta osin samoja, kuin kirjan julkaisun aikaan. Sain pari viikkoa sitten puhelun henkilöltä, joka kertoi, että kirja oli ollut hänellä hyllyssä jo muutamia vuosia, mutta vasta nyt hän luki sen. Ja luki sitten kolmen kertaa. Hän kertoi, että kirja muutti hänen näkemyksensä oppimisesta ja antoi paljon uutta energiaa työhön ja elämään. Tämä palaute sai minutkin nappaamaan kirjan käteeni. Tosiaankin, kirja tuntui itsestänikin tuoreelta ja relevantilta.

Kerroin innoissani palautteesta ystävilleni, jotka kannustivat lukemaan kirjan ääneen ”nauhalle”. Päätin kokeilla ja tässä on pieni kappale johdannosta. Olisin todella kiitollinen palautteestasi, kannattaako jatkaa? Kannattaako kirjasta tehdä äänikirja?

Kirjan takakannessa sanotaan:

”Voittava kierre ohjaa oikeiden asioiden opetteluun ja ahkeruuteen. Se kertoo, kuin ka kilapailla terveellisellä tavalla itsensä ja muiden kanssa. Valmentautumisessa, omien taitojen kehittämisessä ja tavoitteiden saavuttamisessa tärkeintä on yhdistää toiminta ja oppiminen oikealla tavalla. – Voittaminen edellyttää intohimoista tahtoa oppia ja kehittyä sekä toimivaa oppimisprosessia.”

Kirjassa tutustut myös laulamisprosessiini sekä valmennusideoihin, joita sain Jokereiden parissa haastatteluja tehdessäni. Merkittävä perusta kirjan oppimisajatukselle on ollut Reg Revansin työ Action learning teorian parissa.

Syntymäpäiväni juhlakonsertti on 7.9.2019. Toivon sydämestäni, että tulet mukaan. Tapahtumaan on vapaaehtoinen osallistumismaksu, jonka tuotto käytetään Naisten linjan työhön, väkivaltaa kokeneiden naisten tukemiseen. Osallistuthan!

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan ja ilmoittaudu täällä: Eventbrite C90

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s