Tilaa Voittava kierre.

”Voittaminen tapahtuu tilassa, jossa ei keskitytä voittamiseen vaan ennemminkin uppoudutaan suoritukseen ja annetaan voittamisen tapahtua”.

Haluatko oppia voittamaan? Voittava kierre tarjoaa vastauksia kysymykseen:

”Minkälainen prosessi tarvitaan ohjaamaan suorituksen tekijä voittamisen äärelle niin, että hän voi vain antautua tekemiselle ja antaa voittamisen tapahtua?”

Kirjan sydän on prosessi, jonka avulla valmistaudutaan voittamaan. Prosessi yhdistää toiminnan ja oppimisen ja sitä kutsutaan kaksoiskierteeksi. Kun kaksoiskierteeseen lisätään energian mobilisointi, siitä tulee voittava kierre.

Lue kommentteja ja tilaa heti hintaan 40€ + postituskulut. Isommat määrät: pyydä tarjous! Tiedustelut ja tilaukset cristina.andersson@develor.fi tai 0400-633190

Jack Nicklaus, kuuluisa amerikkalainen golfinpelaaja on sanonut: ”Voittajan mieli on kuin litranmitta”. Ajatus kuvaa hyvin mielen kohdistamista. Suorituksen ajaksi litranmitta täytetään vain suorituksessa tarvittavilla ajatuksilla ja nautitaan vain niitä ajatuksia, joita voittaminen tarvitsee.

Onko yrityksesi monikielinen? Voittava kierre myös englanninkielisenä: The Winning Helix. Erinomainen tilaisuus rakentaa voittamisen kulttuuria yli rajojen! Kysy lisää ja tilaa Voittava kierre!

Litranmitta kondiksessa.

Cristina sai oppia voittamisesta ja oppimisesta oman lauluprosessinsa kautta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s