Paras tapa rakentaa voittava yritys.

Haluatko, että yrityksesi olisi voittava yritys? Että se tuottaisi voittoa ja siellä koettaisiin voiton hetkiä; hienoja ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin, kovien haasteiden ja korkeiden esteiden ylittämistä, myönteisiä päätöksiä neuvotteluissa ja myyntitilanteissa, innovatiivisia aloitteita ja luovia ideoita?

Kelpaisiko tuollainen voittava kierre?

Siihen on vain yksi tie: tarjoa yrityksesi ihmisille mahdollisuus oppia voittamaan.

Voittaminen on taito aivan kuin mikä tahansa muu kognitiivista kyvykkyyttä vaativa taito; kuten johtaminen tai tiimityöskentely. Voittaminen edellyttää yhteistyökykyä ja valmennettavuutta, mutta se perustuu itsensä johtamiseen, itseohjautuvaan oppimiseen ja valmentautumiseen eli itsensä valmentamiseen. Voittaminen on korkeinta mahdollista vastuunottoa omasta toiminnasta ja sen seurauksista.

Mietipä jos olet palkkaamassa uutta henkilöä, sanotaan vaikkapa myyntityöhön. He ovat osaamiseltaan yhtä hyvät, mutta toinen kertoo, että aikoo tehdä parhaansa ja toinen ilmoittaa, että aikoo voittaa – saavuttaa asetetut tavoitteet ja ylikin. Kumman palkkaisit? Hän joka ilmoittaa voittavansa ottaa vastuun siitä, että tekee parhaansa, tekee kaikkensa ja jopa ylittää itsensä, jotta tulos saavutetaan. Hän on henkisesti valmistautunut vaatimaan itseltään niin paljon, kuin voittoon tarvitaan.

Toki voittaja tietää, että voi epäonnistua ja epäonnistutaankin, mutta hänelle ne ovat askeleita oppimisen jatkumossa. Voittaja ei kuitenkaan ajattele itseään epäonnistujana. Voittaja tietää, että hän on täydellinen – mutta ei lopullinen versio itsestään. Voittaja oppii ja kasvaa.

Voittamisen taito vaatii kehittämistä ja siinä on tasoja, joita voi aktiivisen ja intensiivisen toiminnan ja oppimisen yhdistävän prosessin kautta saavuttaa. Työ vaatii sinnikkyyttä, mutta palkitsee myös pikavoitoilla, niistä vähäisin ei ole hyvän fiiliksen lisääntyminen – voittamisvalmennus on hyvän fiiliksen valmennusta.

Voittaminen  on rakkautta tekemiseen ja intohimoa päästä maaliin – mieluiten ensimmäisenä.

Voittamisen strategiaan kuuluu voittamisen asenne- ja arvokaava win*win(+win) sekä WinHoc tapa toimia. Lue lisää.

Voittavan strategian kolme tärkeää kysymystä löydät täältä.

Voittamisen oppiminen on mielen kehittämistä hyvän fiiliksen pisteestä käsin-

Voittamisvalmennus on mielen kehittämistä hyvän fiiliksen pisteestä käsin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s