Taikavoimien tanssi

Muistatko? Se hetki. Se taianomainen hetki, jolloin sisälläsi alkoi ihmeellinen liike. Oliko se tyynen veden äärellä? Musiikissa? Yhtäkkiä olit kuin jotain, mitä et koskaan ennen ollut. Ei! Sisälläsi oli jotain, mitä siellä ei koskaan ennen ollut. Siellä oli liike. Tai värähtely. Tai vire. Se oli tanssi, jota et milloinkaan ennen tanssinut.

Se oli vain hetki, mutta koko elämä. Kun yritit tarttua siihen, tanssia sen kanssa, viedä, hallita sitä — se katosi. Se katosi, etkä saavuttanut sitä enää.

Mutta se jäi elämään sinuun. Mahdollisuutena. Ehkä joskus vielä tulisi tanssiinkutsu. Silloin antaisit tanssin jatkua. Et tarttuisi sitä vyötäröstä, antaisit sen olla se. Tanssi.

Sillä se oli hetki. Vapaus. Niin suuri vapaus, ettet tiennyt sellaista olevan ja se mitä ennen tiesit muuttui pastelliksi tämän uuden liekin rinnalla. Tanssivan liekin, joka tanssi hurjana, vaikka et liikkunut syliäkään, vaikka mielesi oli tyhjä. Rauhassa.

Se oli sielun Juhannus.

Mainokset

6 ajatusta artikkelista “Taikavoimien tanssi

  1. Tuo heräämisen, havahtumisen hetki ja katoavan pysyvyys. Kun oikeasti saa kosketuksen itsessä olevaan itseään suurempaan. Se miten Cristina ilmaiset tuon, siinä on taianomaisesti se, mistä todella on kyse. Kiitos.

  2. Minusta Juhannuksessa ei ole MITÄÄN taian-omaista, sillä sehän on kalenterimmekin mukaan Johannes Kastajan muistopäivä. Ja kun/jos katsotte ja mietitte tarkempaan,niin aina on JKR/EKR, eli en näe muuta taikaa, kuin kokolla joskus/nykyisin? ajelivat/ajavat pahoja henkiä sinne, mistä olivat tulleetkin?=))

  3. Hei, Kiitos vestistänne. Lady Andersson, (:D)
    Annan kommenttini, näin juhannuksen aattona Teille.

    Kuten Nietze aikanaan totesi, ”kaiken keskellä olet yksin – sinä ihminen sen keskellä yksin..”(ei tarkka, mutta suuntaa antava siteraus)..voin vain sanoa, katsottuani näkemääni sivullanne, on vain todettava, että usko ja luottamus on niin tärkeää ihmiselle, hänen läihipiirilleen, kuin muillekin, että kun otamme huomioon henkiset voimavaramme ja yhdistämällä niihin henkisen ja ”näkymättömän” pääoman, niin tuolla resurssila on mahdolisuus tehdä näkymätön näkyväks :Di. Eero

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s