Tsemppihenkeä syksyyn!

Olen monien haasteiden keskellä ja vielä suurempia haasteita on edessä. Olen opetellut tavan katsoa tai kuunnella joka päivä jotain innostavaa ja kannustavaa – sellaista, joka saa energian liikkeelle. Suosittelen kaikille lämpimästi, tekeminen on paljon helpompaa ja hauskempaa kun saa sopivan hengen päälle.

Viime viikolla tein loistolöydön. Niin superinnostavan, että en halunnut pelkästään jakaa sitä kanssanne vaan myös tuoda iloksenne myös toisen  valmentaja Flowersin puheen suomeksi, jotta kaikilla olisi todellinen mahdollisuus ymmärtää ja sisäistää nämä energisoivat ja voitontahtoiset sanat.

Flowersin puheessa konkretisoituu Sun Tzun lause: Voittava soturi voittaa ensin ja menee sitten taisteluun kun taas häviävä soturi menee taisteluun ja yrittää kamppailla tiensä voittoon.

Kuuntele valmentaja Flowersia ennakkoluulottomasti, ime sanat itseesi ja sano ääneen: Minä olen mestari! Sillä sinä toden totta olet mestari, jos vain päättäväisesti kuljet oman mestaruutesi tietä.

Tämä puhe löytyi 1001 Thanks blogista:

Tänään, hyvät herrat, minulla on kunnia valmentaa teitä ja minulla on vielä suurempi kunnia viedä teidät taistelukentälle. Myös teille on myönnetty kunnia. Se on vastaus jonka, annatte kysymykseen:

Kuka minä olen?

Vastaus: Minä olen mestari! (I am a champion)

Aivan.

Nyt haluan, että muistatte tämän koko pelin ajan:

Minä voitan sen mitä koskaan ei ole voitettu. Tappio ei ole minun sanani. Minä uskon siellä, missä muut ennen minua ovat epäilleet. Minä pyrin aina ylläpitämään tiimini mainetta ja kunniaa. Olen harjoittanut mieleni ja nyt ruumiini seuraa!

Kuka minä olen?

Vastaus: Minä olen mestari! 

Myönnän sen tosiasian, että vastustajani eivät odota minun voittavan ja,  että olen valioluokan soturi, joka astuu taistelun eturintamalle kaikilla käytettävissä olevin keinoin. Hyväksyn tosiasian, että joukkueeni odottaa minun liikkuvan eteenpäin, nopeammin ja vastustajiamme kovemmin taistellen. En koskaan petä kavereita. Pidän mieleni aina valppaana, fysiikkani vahvana ja moraalin oikeana ja kannan enemmän kuin osuuteni tehtävästä, olipa se mikä tahansa. Sata prosenttia ja enemmän.

Kuka minä olen?

Vastaus: Minä olen mestari!

Näytän uljaasti maailmalle, että olen erityisesti valittu ja hyvin valmennettu taistelija. Sydämeni ja sieluni ovat polttoainetta ruumiilleni silloin kun raajani väsyvät. En koskaan horju, en koskaan menetä fokusta niin kauan kuin mielessäni on vielä toivoa ja sydämeni sykkii. En koskaan antaudu paholaiselle nimeltään heikkous ja taistelen sitä vastaan vielä kuolevan henkenikin voimalla.

Kuka minä olen?

Vastaus: Minä olen mestari!

Kohtaan vastustajani energisesti, kukaan ei jäävää minua tehtävästäni, kukaan ei pysäytä minua saavuttamasta tavoitettani. Voitan heidät taistelukentällä, koska olen harjoitellut paremmin ja taistelen kaikin voimin. Luovuttaminen ei kuulu Mestarin sanastoon. En koskaan jätä kaveria enkä missään olosuhteissa luovuta.

Täysin valmiina annan osaamiseni ja voimani päämääräni palvelukseen ja saatan tehtävän päätökseen. Nousen, jos kaadun. Revin sydämen vastustajani rinnasta ja jätän sen maahan sykkimään. Vastustajani ei tarvitse pelätä minua, mutta hän tulee kunnioittamaan minua. Mikäli hän ei tee niin, niin saan hänet kunnioittamaan itseäni kaikella sillä, mitä minulla on annettavaa.

Nimeni muistetaan, eikä aina ystävällismielisesti. Sillä olen kieltänyt heidän kritiikkinsä ja luonut oman kunnioitukseni. Kukaan ei määrittele minua, kukaan ei kerro minulle, mitä minä voin saavuttaa. Kukaan ei tule sanomaan, että minä en antanut kaikkeani ja kukaan ei vie loistoani!

Tsemppiä, iloa ja voittavia tuloksia syksyysi!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s