The Charisma Super C(h)amp

Haaveenani on jo kauan ollut löytää ihmisiä, jotka todella ja kiihkeästi haluavat nostaa kykynsä käyttää omaa osaamistaan täysin uudelle tasolle ja, jotka ovat valmiita uskaltamaan pistää itsensä täysin likoon asian vuoksi. Mokaamisen ja naurunalaiseksi joutumisen uhallakin.

Kirjoitettuani Voittajan karisma–  blogin ja saatuani sen pohjalta paljon kyselyitä, joissa tiedusteltiin mahdollisuutta opetella vetovoimaisuutta ja vaikuttavuutta, päätin vihdoin tehdä haaveesta totta. Nyt uskon, että rohkeita, omassa osaamisessaan huipulle tähtääviä ihmisiä on olemassa.

Käynnistän nelipäiväiset superkoulutukset tai paremminkin oppimisleirit työnimellä The Charisma Super Camp. Neljän päivän aikana harjoitellaan innovaatio-, johtamis-, vaikuttamis- ja esiintymistilanteita rankemman kautta. Kyseenalaistetaan oma nykytilanne ja tartutaan rohkeasti loistavamman, uuden tilanteen reunaan ja opitaan miten ei päästetä irti vaikka esteitä tulisi matkalle. Kehitetään uusi tapa ajatella ja käyttää mielen vaikutusvoimia voittavasti, innostavasti ja luovasti.

Tervetuloa kyselemään lisää jos sinulla ja yritykselläsi on kova hinku tulla paljon paremmaksi! The Charisma Super Campit räätälöidään vastaamaan yrityksen ja ryhmän tarpeita ja ne voidaan pitää suomeksi tai englanniksi. Lähetä yhteystietosi cristina.andersson@develor.fi ja otan yhteyttä!

Tervetuloa oppimaan ja voittamaan!

 

 

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “The Charisma Super C(h)amp

  1. Päivitysilmoitus: Voittajan karisma | Renessanssinaisen maailmankirja

  2. Oman osaamisensa nostaminen toisten määrittelemän tason yläpuolelle, uskallus elää oma itsensä ja omistautuminen ja rohkeus elämäntavoitteensa vuoksi. Ehkä se ei ole Super karismaa, vaan aivan tavanomaista elämää. Jos on halu tulla paremmaksi, ei ehkä ole elänyt täysillä. Tästäkin huolimatta, jatketaan harjoituksia.

    Ystävällisin terveisin
    Paidaton juoksija oulu
    (ei ole mestareita, on vain kokemusta omaavia vasta-alkajia)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s