Kun osataan voittaa – viikon kommentti

Irlantilainen Padraig Harrington yrittää hattutemppua British Openissa. Helsingin Sanomista voimme lukea, että hän uskoo voittamiskokemuksestaan olevan hyötyä kilpailussa. Harrington sanoo:

”Mukava asia on se, että tiedän pystyväni voittoon, jos vain olen hyvissä asemissa. Toiset voivat olla hyvissä asemissa, mutta he eivät voita”, Harrington sanoi.”

Harringtonin kommentti kertoo miten tärkeää on kerätä oppia ja kokemusta myös voittamisesta – ei pelkästään lajista ja taidosta. Hän on itse käynyt läpi lyöntitekniikan muutoksen, joka on suuri prosessi. Uuden tekniikan toiminta ei ole vieläkään täysin sataprosenttista. Erityisesti tällaisissa tilanteissa kokemus voittamisesta on suureksi eduksi.

Aika hyvin tiesin pikkusakujen menestyksen Ruotsissa. Veikkaan siis menestystä myös Harringtonille. Katsotaan miten käy.

ps. kaikille golf harrastajille tiedoksi: voittamisen harjoittelu antaa teille ekstraetua kentälle. Jos todella haluatte voittaa sen kaljatuopin tai shamppanjapullon, niin kannattaa perehtyä voittavaan kierteeseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s