Kun osataan voittaa – viikon kommentti

Detroitin ja Anaheimin, Valtterin ja Teemun, ottelusarja venyi seitsemään peliin. Loistava sarja päättyi Detroitin voittoon ja matka jatkuu heillä kamppailuun loppuottelupaikasta Chicagon mustahaukkoja vastaan.

Detroitin valmentaja Mike Babcock sanoi ottelusarjan jälkeen jotain, mikä mielestäni meidän kannattaa kuulla ja ottaa siitä opiksemme:

”What made this series so hard and what people don’t understand, the people that have won know what it takes to win,” Babcock said. ”That’s what made them so hard to get rid of.”

Eli ”se mikä teki tästä sarjasta niin vaikean ja sitä porukat eivät ymmärrä, ihmiset jotka ovat voittaneet tietävät mitä voittaminen vaatii. Siksi heistä (Anaheimista) oli niin vaikea päästä eroon.”

Babcock on myös iloinen, että vastassa on juuri Blackhawks ”siitä tulee hauskaa” hän sanoo ”Chicago Blackhawks on nälkäinen jengi”.

Voittaja haluaa kohdata voittajan, mitellä kovaa vastustajaa vastaan. Silloin ilo pelistä ja urheilun nautinto saavuttaa huippunsa ja voittamisen riemu on entistä huikeampaa.

Olympialaisissa vastassa on voittamiseen tottuneita urheilijoita. Lähetän hartaan toiveeni Vancouveriin menijöille: valmistautukaa voittamaan!

NHL:ssä on luvassa mahtavat lopputiimellykset, lätkäfanin taivas avautuu hetkeksi ennenkuin liigakausi jälleen käynnistyy. Vai olisiko siellä jotakin muutosta odotettavissa? Ehkä?

Lainaukset Detroit Redwings:n sivustolta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s