Legendaarista Nina!

Onnitteluni Nina Suomalaiselle, joka todellisen äänivyöryn turvin rynni Helsingin Kaupunginvaltuustoon. Yli 1700 ääntä on loistavaakin mahtavampi saavutus henkilölle, joka henkilökohtainen vaalityö oli rajoitettua tärkeän ETYJ erikoisasiantuntijatehtävän, joka piti hänet arkena Haagissa, vuoksi.

Tällainen äänimäärä kertoo siitä, että Helsinkiläiset ovat todellakin valmiita kehittämään kaupunkiaan kohti avoimuutta, kansainvälisyyttä ja suurempaa yhteistä hyvää.

Voittaja oli myöskin Kokoomus. Harry Bogomoloff muistutti, kuinka ei ole pitkä aika siitä kun kannatuslukemat olivat 17% tienoilla. Kolmanneksen nousua noista ajoista voi kutsua todelliseksi voitoksi! Onnittelut Kokoomukselle ja puheenjohtaja Kataiselle.

Olen innoissani siitä mahdollisuudesta, joka syntyy kun Nina Suomalainen tuo vaikuttavan kansainvälisen osaamisensa meidän stadilaisten käyttöön ensi vuoden alussa. Globaalien tsunamien aallot lyövät tänne meille saakka ja tarvitsemme laaja-alaisia osaajia, jotka eivät panikoi vaan pitävät pää kylmänä myös heikoimpien puolta.

Onnea ja voimia Ninalle tärkeään tehtävään!

2 ajatusta artikkelista “Legendaarista Nina!

  1. Ninaa tarvitaan ennen kaikkea nurkkakuntaisuuden ja ksenofobian kitkemiseksi, avoimuuden, kansainvälisyyden, metropoliajattelun ja sivistyneen eurooppalaisuuden edistämiseksi pääkaupunkiseudulla.

    Siinä on tavoitetta kerrakseen, onnea ja menestystä työhösi !

  2. Kiitos ihanista kommenteista ja toivotuksista!

    Näin on, meillä tulee olemaan haastetta kerrakseen Hannun mainitsemissa asioissa. Mutta hommiin vaan, haasteet eivät odota…!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s